webforyou

 

webforyou is opgestart door Frank Boonstra om de startende of kleine bedrijven te voorzien van een eenvoudige website. de huidige prijzen voor websites zijn schikbarend hoog waardoor een klein bedrijf er vaak vanaf ziet. echter is een website het visite kaartje van een bedrijf.

 

met dit in gedachten met ik gaan nadenken voor een mooie oplossing, een eenvoudige website inclusief e-mail en beheer voor een relatief lage pijs. 

wie ben ik?

 

ik ben frank boonstra, 36 jaar en woonzaam in wezep. momenteel ben ik werkzaam als systeem beheerder in zwolle. in deze functie ben ik verantwoordelijk voor de hele it infrastructuur, netwerken, maar ook de hosting van verschillende websites. 

 

voor deze functie heb ik altijd al interesse gehad in het maken van websites en het hosten hiervan. nu ik door mijn huidige functie hier meer  kennis en ervaring van heb op gedaan wil ik deze kennis , waar dit altijd al een hobby was, inzetten om ook andere te kunnen helpen met het opzetten van een eenvoudige website om zo ook te vindbaar te zijn op het internet voor hun klanten.